2010. október 29., péntek

Tilácska láncocska




Az úgy volt, hogy a Dóri feltette a blogjába, hogy hamarosan Tila kapható a Gyöngytyúkban, 15 színben. Én ennek annyira megörültem, hogy azt az egyetlen kis dobozka Tila gyöngyömet elővettem, még néhány hozzá illő gyönggyel és fűzni kezdtem... több verzió is készült, majd lebontódott... Őt már megtartottam. Ha ügyes lennék és emlékeznék, hogy hogyan fűztem, ez most egy jó minta lehetne... Szerintem, kísérletezzetek ti is Tilával. Izgalmas.

Kabosonok


Tegnap műveltem őket! A leírást, több képet ITT láthattok.

2010. október 27., szerda

Horgolt karkötő


És megint anyósom horgolása, az én elképzelésemmel és összedolgozásommal, magamnak.
Egyébként fűzök is... csak néhány karácsonyi már és azt sajna, soká tehetem fel. Csináltam külön mappát a képeknek, nehogy elfelejtsem...

Játék


Ezen az oldalon jelentkeztem. Gyöngyök!!!!!!!

2010. október 24., vasárnap

Lila boszorkány halloween ékszerei



















































Ismét horgolt virág gyűrű







Anyósom belelendült. Csak horgol és horgol. De ennek nagyon örülök. Ezeket a lila virágokat ametiszttel és kásagyöngyökkel diszítettem és a boszorkány szerkómhoz készült. És nagyon szeretem.

2010. október 19., kedd

Zöld rivolis gyűrű


Egyszerűke


Kék swari gyűrű

Zug ajándékot kaptam!





A Gyöngyzug blog játékán Zsófi készített nekem meglepetést. Nagyon meglepett!!!! Ez a medál brutális! Méretei: 8,5 cm hosszú és 7,5 cm a legszélesebb ponton. Nagyon telitalálat! És pont jó a nyakamba és imádom! Köszönöm szépen!

Nagyon egyszerű, nagyon szép...


Barátnőm kiválasztott három rivolit, hogy abból kér láncot. És nagyon egyszerű legyen. Az lett. A nagyobb golyók hegyikristály golyók.

2010. október 15., péntek

A teljes láva család





























Lehet, hogy túl sárga... de én szeretem, meg a szetteket is. Nem biztos, hogy egyszerre az összes tagot magamra aggatom. De bármelyik kombináció kell, akkor legyen. Most meg mintha gépszíj kapott volna el: csak fűztem, csináltam őket.... vágyom a napsütésre?!

2010. október 14., csütörtök

Lávakő







Helgától kaptam ajándékba a medál lávakövét. Már tudtam, hogy az enyém lesz! És azt is, hogy sárgával. Mostanra állt össze! Látszik, hogy még a csomórejtő is egy mosolygós napocska?!

Horgolt virág gyűrű







No, nem gyöngyhorgolt, csak simán horgolt. Annyi helyen látom, hogy valahogy trendi lett a hasonló kézimunka. Én persze, egy sornál többet nem tudok horgolni. De az anyukám és anyósom is tud. Mivel anyu most parkettacsiszolós-festőst játszik, anyósomat kértem meg. És horgolt nekem néhány virágot. Én meg összevarrtam, drop gyöngyökkel díszítettem és gyűrű lett belőle! Olyan kedves kis ékszer ez... És sokkal többet ér, mint aminek látszik: varázsereje van! Anyósom most hihetetlenül boldog és büszke, hogy horgolhatott nekem!!!! És én is nagyon örülök!

2010. október 12., kedd

Tenyésztett gyöngyök
















A Gyöngyzug blog játékán Tiszinek készítettem ajándékot. Az egész csomagról nem készítettem fotót, csak az ékszerről, így ide ezt teszem fel. A leveléből kiderült, hogy eltaláltam és nagyon tetszik neki. Közben én is még jobban megszerettem ezeket a tenyésztett gyöngyöket: nagyon szépek, már önmagukban freeformok!

2010. október 10., vasárnap

Rivolis medál


Dia Kleopátrájának indult, de valahogy másfelé mentem és ő lett belőle. Nagyon csillog és nem igazán lehet fotózni a swari gyöngyöket... Pedig ezek valami hihetetlen színek!!!